Bengkel bibliometric: unlocking the power of bibliometrics - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Bahagian Korporat dan Kolaborasi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2024)
Bengkel yang diadakan selama duo hari bertujuan membimbing para pustakawan tentang asas don fungsi bibliometrik, teknik memasukkan data penerbitan menggunakan biblioMagika don teknik penganalisaan prestasi jurnal don penulis secara kuantitatif bagi menghasilkan laporan yang tepat don menyokong kepada aktiviti penulisan universiti.