He & She tunjuk minat Kerjasama dengan PTAR - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Bahagian Korporat dan Kolaborasi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2024)
Kunjungan oleh Encik Taqiyuddin dan Puan Arisha (Admin Executive) petang tadi adalah untuk pengesahan ruang bagi membangunkan sebuah "Life Style Coffee Outlet" di PTAR