Perbincangan meja bulat: menuju ke arah negara tua sempena Sambutan Hari Warga Emas Kebangsaan 2021 20 Oktober 2021 / Mohd Paizal Usman - Usman, Mohd Paizal (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Pada 20 Oktober 2021, telah berlangsung program Live@PTAR perbincangan meja bulat: menuju ke arah negara tua sempena Sambutan Hari Warga Emas Kebangsaan 2021 yang dianjurkan o/eh UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Rembau bersama Perpustakaan Tun Abdul Razak dengan kerjasama Jabatan Kebajikan Masyarakat Negeri Sembilan. Program yang dipancarkan secara langsung menerusi Facebook dan YouTube PTAR Cawangan Negeri Sembilan ini telah berjaya dirasmikan oleh Puan Nicole Tan Lee Koon, merangkap Pengerusi Jawatankuasa Bertindak Hal Ehwal Wanita, Keluarga & Kebajikan Negeri Sembilan.