Read, knowledge & share S5 7 Oktober 2021 / Mohd Paizal Usman - Usman, Mohd Paizal (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Pada 7 Oktober 2021, PTAR Kampus Rembau menganjurkan program berbentuk ulasan buku di bawah segmen Read@UiTM iaitu Read, Knowledge & Share: Book Review yang kini memasuki siri ke-5. Program yang dijalankan secara atas talian itu menampilkan barisan panel-panel pengulas buku yang hebat seperti YBhg. Prof. Madya Dr. Muhammad Hakimi Tew Abdullah, Penolong Rektor UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Rembau, YBhg. Dr. Noorlis Ahmad, Timbalan Rektor HEA UiTM Cawangan Negeri Sembilan, YBhg. Dr. Siti Sara Ibrahim, Timbalan Rektor PJIM&A UiTM Cawangan Negeri Sembilan dan Puan Hajah. Wan Norizan Wan Mansor, Timbalan Ketua Pustakawan PTAR UiTM Cawangan Negeri Sembilan. Perlaksanaan program juga adalah bagi memenuhi keperluan Pl ke-1O bilangan program siaran langsung, Pl ke-11 bilangan program Read@UiTM & Pl ke-43 Bilangan Projek PTAR yang menyokong kepada 17 sasaran Sustainable Development Goals (SDGJ iaitu SDG ke-4: Pendidikan Berkualiti.