Webinar from idea to publication: How To Get Your Journal Article Published -An Overview, 30 Ogos 2021 / Noor Azureen Abd Aziz - Abd Aziz, Noor Azureen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTARJ UiTM Shah Alam telah menganjurkan program Webinar From Idea To Publication: How To Get Your Journal Article Published -An Overview secara atas talian melalui Webex. Program ini telah diadakan pada 30 Ogos 2021 pada jam 10 pagi hingga 12 tengahari. Program disampaikan oleh Dr. Diljit Singh, Assoc. Professor di Bahagian Perpustakaan & Sa ins Maklumat, Universiti Malaya yang dihadiri oleh 50 orang peserta daripada staf pengurusan dan profesional serta staf pelaksana UiTM.