Program "How to Endnote, Citation and Reference: Tips & trick 25 Oktober 2021 / Ilya Nur Fateen Othman - Othman, Ilya Nur Fateen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Pada 25 Oktober 2021, Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Cawangan Melaka Kampus Jasin telah mengendalikan Program How to EndNote, Citation and Reference: Tips and Trick" bersama Fakulti Sains Komputer dan Matematik (FSKMJ. Program ini adalah bertujuan bagi menyampaikan konsep Citation & Reference kepada pelajar agar mereka faham dan boleh diaplikasi di dalam tugasan/kerja kursus/projek yang perlu dilaksanakan. Sesi program ini telah dijalankan secara atas talian dengan menggunakan platform Cisco Webex yang telah dihadiri oleh 220 orang peserta dan telah disampaikan oleh Pensyarah FSKM, Encik Mohd Nabil Zulhemay. Program ini telah dijalankan selama 2 jam.