eInfoDiscovery@Library Vol. 10/2021: penjagaan kesihatan - budayakan cuci tangan / Asmahani Abdullah - Abdullah, Asmahani (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Sempena dengan Hari Cuci Tangan Sedunia pada 15 Oktober 2021, elnfoDiscovery@Library Perpustakaan Cendekiawan UiTM Cawangan Terengganu Kampus Dungun membawakan tips membasuh tangan dengan betul dan maklumat berkaitan bagi mencegah penularan wabak COV/D-19 dan bakteria seumpamanya. Nampak mudah namun membasuh tangan sahaja mampu menyelamatkan nyawa.