Live@PTAR bicara buku penerbit UiTM: panduan asas pemikiran reka bentuk produk 6 Oktober 2021 - Abd Aziz, Noor Azureen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTARJ UiTM Shah Alam telah menganjurkan program Live@PTAR dalam segmen bicara buku yang bertajuk Panduan Asas Pemikiran Reka Bentuk Produk pada 6 Oktober 2021. Program ini telah dikendalikan o/eh Puan Siti Salwa A. Rahman, Pustakawan Kanan selaku moderator Zainal Abidin Timbalan Pengarah Logistik & Pengangkutan Research Nexus UiTM (ReNeUJ.