IQRA': Buletin Perpustakaan Tun Abdul Razak bil.10/2021 1 Oktober / Perpustakaan Tun Abdul Razak - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Oktober 2021.