Majlis pelancaran program pembudayaan ilmu: literasi maklumat membentuk Adiwangsa - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Bahagian Korporat dan Kolaborasi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2024)
Penolong Naib Canselor (Pemerkasaan Adiwangsa) YBrs. Amer Shakir Zainol telah sudi menyempurnakan majlis pelancaran