Bengkel Pemurnian Dokumen IQA01 kali kedua program Ijazah Sarjana Muda Sains Maklumat (Kepujian) Pengurusan Rekod (CDIM261) / Sharin Sulaiman - Sulaiman, Sharin (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Sarawak, 2023)
Pusat Pengajian Sains Maklumat (PPSM), Kolej Pengajian Pengkomputeran, Informatik dan Matematik, UiTM Cawangan Sarawak, Kampus Samarahan 1 telah mengadakan satu bengkel pemurnian kali kedua untuk mengemaskini maklumat bagi dokumen IQA01 untuk program Ijazah Sarjana Muda Sains Maklumat (Kepujian) Pengurusan Rekod (CDIM261) yang akan ditawarkan di UiTM Cawangan Sarawak. Bengkel ini melibatkan 13 orang pensyarah yang diketuai oleh Ts Dr Mohd Rafiz Bin Salji. Bengkel kali ini turut menjemput Koordinator Program CDIM261, UITM Selangor, Kampus Puncak Perdana, Dr Nurussobah binti Hussin dan disertai oleh empat (4) orang panel penilai yang diketuai oleh Ts Dr Siti Nor Ain binti Seri Masran. Objektif bengkel ini adalah memastikan dokumen IQA01 mencapai kualiti yang diperlukan, mendapatkan nasihat dan maklumbalas secara bersemuka dari pihak auditor dalaman untuk memperbaiki kualiti dokumen IQA01, serta mendapatkan pencerahan maklumat terkini daripada Koordinator Program CDIM261, UiTM Selangor, Kampus Puncak Perdana.