Turut serta pensyarah UiTM Sarawak dalam Bengkel Pemantapan dan Pemurnian Silibus Pengajaran Diploma Pengurusan Maklumat (IM110) di UiTM Kampus Machang, Kelantan / Suhaida Halamy - Halamy, Suhaida (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Sarawak, 2023)
Bengkel Pemantapan dan Pemurnian Silibus Pengajaran Diploma Pengurusan Maklumat (IM110) anjuran Pengurus Utama UiTM Cawangan Kelantan pada 6-7 Mac 2023 bertempat di HRD A, UiTM Kampus Machang. Bengkel yang dianjurkan oleh UiTM Cawangan Kelantan telah diadakan selama 2 hari ini adalah bagi mempersiapkan dan memurnikan pelan pengajian baharu yang akan dijalankan pada semester Mac 2023. Bengkel ini telah dihadiri oleh lebih 30 wakil pensyarah dari seluruh kampus cawangan dan juga turut dihadiri oleh 2 figura penting iaitu Prof Madya Dr. Mad Khir Johari Abdullah Sani (Timbalan Dekan Akademik Pusat Pengajian Sains Maklumat) dari UiTM Puncak Perdana dan Prof Madya Ts. Dr. Nasir Ismail (Timbalan Rektor Akademik UiTM Cawangan Kelantan).