Promosi @ PTAR : Clinicalkey Nursing (online database) - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Bahagian Komunikasi Korporat (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Promosi @PTAR pada kali ini menerangkan tentang perkhidmatan Clinicalkey Nursing (Online Database).