Segulai dan Sejalai: perjumpaan bersama Penolong Naib Canselor / Sharin Sulaiman - Sulaiman, Sharin (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Sarawak, 2023)
1 Ogos 2023 (Selasa) merupakan detik bersejarah apabila buat pertama kalinya semua pensyarah dari ketiga – tiga bidang yang berbeza iaitu Sains Komputer, Sains Maklumat dan Sains Matematik duduk bersama di dalam satu perjumpaan bagi meraikan lawatan daripada Yang Berbahagia Profesor Dr Haryani binti Haron, Kolej Pengajian Pengkomputeran, Informatik dan Matematik UiTM Selangor Shah Alam. Yang berbahagia Prof Dr Haryani ditemani oleh bak kata dirinya sendiri 3 hulubalang iaitu Ketua Pusat Pengajian yang mewakili tiga bidang utama iaitu Sains Komputer iaitu Dr Mohamad Yusof Bin Darus, Sains Maklumat, Dr Hussain Bin bin Hashim dan Sains Matematik, Prof Madya Dr Ahmad Zia Ul-Saufie Bin Mohamad Japeri.