Live@PTAR Program Bicara Buku Penerbit UiTM: halangan komunikasi dalam organisasi, 7 Julai 2021 / Noor Azureen Abd Aziz - Abd Aziz, Noor Azureen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) UiTM Shah Alam telah menganjurkan program bual bicara secara langsung dalam segmen Bicara Buku Penerbit UiTM: Komunikasi Organisasi: Halangan Komunikasi Dalam Organisasi. Program ini telah dikendalikan oleh Puan Siti Salwa A. Rahman, Pustakawan Kanan, selaku moderator bersama panel jemputan, Dr. Ahlam Abdul Aziz. Program ini telah dimulakan dengan memperkenalkan latar belakang panel Dr. Ahlam Abdul Aziz yang merupakan Pensyarah Kanan Pengurusan Komunikasi dan Polisi di Fakulti Komunikasi dan Pengajian Media, UiTM Shah Alam. Sesi perkongsian diteruskan dengan penerangan daripada panel jemputan tentang isi kandungan buku yang bertajuk Komunikasi Organisasi: Halangan Komunikasi Dalam Organisasi terbitan UiTM Press. Secara ringkasnya, buku ini berkisarkan satu permasalahan atau fenomena yang wujud dalam setiap organisasi sama ada halangan kecil mahupun besar. Buku ini juga menyampaikan pengetahuan dan kaedah yang bermanfaat untuk melicinkan proses komunikasi dalam organisasi setiap hari.