Program mobile library PTAR Undang-Undang (PUU) di bangunan Kenanga, Akademi Pengajian Bahasa (APB) dan Fakulti Undang-Undang (FUU) - Perpustakaan Tun Abdul Razak, PTAR Undang-Undang (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2024)
Pada 8 Mei dan 22 Mei 2024 yang lalu, PTAR Undang-Undang telah berjaya melaksanakan program Mobile Library di 2 lokasi iaitu Akademi Pengajian Bahasa (APB) dan Fakulti Undang-Undang (FUU). Program Budaya llmu ini merupakan salah satu inisiatif perpustakaan untuk mendekati warga UiTM bagi membudayakan perkongsian ilmu yang tiada batasnya. En. Mohammad Zaid b. Mohd Shuhaimi, Pembantu Pustakawan PUU telah diberi kepercayaan untuk mengetuai program ini dan dibantu oleh Pn. Juniza Adenno, Pembantu Pustakawan Kanan dan En. Remie b. Salleh Uddin, Pembantu Pustakawan Kanan dan dipantau oleh En. Fariz Azuan b. Harun, Pembantu Pustakawan Tertinggi.