Kata alu-aluan Ketua Timbalan Pustakawan: Buletin IQRA' Julai 2021 / Noor Hidayat Adnan - Adnan, Noor Hidayat (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Julai 2021.