IQRA' Buletin Perpustakaan Tun Abdul Razak Bil.7 2021 Julai / Perpustakaan Tun Abdul Razak - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Julai 2021.