Promosi @ PTAR : eResourcers Emerald Insight - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Bahagian Korporat dan Kolaborasi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Promosi @PTAR pada kali ini menerangkan tentang perkhidmatan eResourcers Emerald Insight.