Live@PTAR Bicara Pakar: silence no more, 3 Jun 2021 / Mohd Paizal Usman - Usman, Mohd Paizal (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Pada Khamis, 3 Jun 2021, PTAR Kampus Rembau dengan Kerjasama Unit Kerjaya & Kaunseling menganjurkan program Live@PTAR Bicara Pakar Bersama Dr. Ahmad Rostam Md Zin, seorang pakar psikiatri dari Hospital Sultanah Bahiyah, Alor Setar, Kedah dengan topik Bipolar Disorder: Silence No More. Program yang mendapat tontonan sebanyak 1,250 penonton siaran langsung meneru.si YouTube dan Facebook PTAR Cawangan Negeri Sembilan itu diadakan bertujuan untuk memberi pendedahan mengenai penyakit mental yang banyak dihidapi orang ramai tanpa pengetahuan mereka. Program tersebut juga diadakan bagi menyokong sasaran SDG ke-4 iaitu Pendidikan Berkualiti dan ke-17 iaitu Sasaran Berkolaborasi.