IQRA' Buletin Perpustakaan Tun Abdul Razak bil.5/2021 Mei / Perpustakaan Tun Abdul Razak - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Tun Abdul Razak telah menerbitkan eBuletin bagi keluaran bil.5/2021 Mei.