IQRA' Buletin Perpustakaan Tun Abdul Razak bil.4/2021 April / Perpustakaan Tun Abdul Razak - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin bagi keluaran April 2021.