Kolaborasi PTAR Undang-Undang (PUU) dan Fakulti Undang-Undang (FUU) untuk pertandingan MOOT mahkamah undang-undang antarabangsa (peringkat kebangsaan) - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Bahagian Korporat dan Kolaborasi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2024)
Pada 2 hingga 3 Mac 2024, Fakulti undang-undang dan PTAR undang-undang (PUU) telah berkolaborasi bersama bagi menjayakan Pertandingan MOOT Mahkamah undang-undang Phillip c. Jessup 2024.