Promosi @ PTAR : Program Mobile Library - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Bahagian Korporat dan Kolaborasi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Promosi @PTAR pada kali ini menerangkan tentang perkhidmatan Program Mobile Library.