Program Pemeriksaan Kesihatan Percuma, 16 - 17 Januari 2023 / Mohd Anuar Azmin - Azmin, Mohd Anuar (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Program Pemeriksaan Kesihatan Percuma Anjuran Unit Kesihatan dan Perpustakaan Tengku Anis Kampus Kota Bharu dengan kerjasama National Kidney Foundation Malaysia. Tujuan utama program ini dijalankan adalah untuk meningkatkan kesedaran dan kesejahteraan kesihatan serta menggalakkkan warga kampus untuk melakukan saringan kesihatan secara berkala disamping memupuk budaya sihat sepanjang hayat.