Program lawatan kerja Perpustakaan Cendekiawan ke Pusat Percetakan Yayasan Islam Terengganu, 15 Januari 2023 / Abdul Hadi Idris - Idris, Abdul Hadi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Satu lawatan kerja rasmi Perpustakaan Cendekiawan UiTM Cawangan Terengganu (UiTMCT) ke Pusat Percetakan Yayasan Islam Terengganu telah diadakan pada 15 Januari 2023, Ahad, yang lalu. Delegasi lawatan yang diketuai oleh En. Shahrol Nizam bin Johol,Timbalan Ketua Pustakawan, bersama En. Md.Kamil Ibrahim, Pustakawan Kanan, ini adalah untuk mendapat pendedahan dan maklumat berkenaan proses percetakan yang dilakukan di organisasi luar seperti Pusat Percetakan Yayasan Islam Terengganu. Turut sama dalam lawatan tersebut ialah En. Mohamad Hamyasha Yusof, Pembantu Pemuliharaan Kanan dan En. Mohamad Anuar Alias, Pembantu Pemuliharaan.