Masalah pelaksanaan rancangan pemulihan kampung: suatu kajian (kes kajian Mukim Sungai Daun, Kedah ) / Abdul Aziz Abdullah - Abdul Aziz, Abdullah (1981)
Kajian ini dijalankan berdasar kepada keadaan taraf pembangunan masyarakat di kawasan luar bandar masih lagi ketir.ggalan diaalam pembangunan negara. Waiaupun telah dijalankan berbagai-bagai rancangan khusus didalam membantu ke arah usaha ini disetiap rancangan lima tahun negara, narr.um maseh lagi tidak kelihatan pembangunan masyarakat ke taraf yang bererti.