Projek tanggungjawab sosial (CSR) InQKA prihatin / Fateen Ilani Kamarudin - Kamarudin, Fateen Ilani (Bahagian Korporat dan Kolaborasi, 2024)
Pada 27 Mei yang lalu, Unit Komunikasi InQKA telah membuat lawatan tapak di Pusat Jagaan Mahmudah Malaysia yang terletak di Semenyih, Selangor.