Lawatan penandaarasan Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) UiTM cawangan Perak ke information resources center (IRC) Universiti Teknologi Petronas (UTP) - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Bahagian Korporat dan Kolaborasi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2024)
17 Januari 2024: Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM cawangan Perak kampus seri iskandar telah mengadakan lawatan penandaarasan ke lnformation Resource Center (IRC) Universiti Teknologi Petronas (UTP). Lawatan ini diketuai oleh Puan Siti Basriyah binti Sheik Baharudin, Timbalan Ketua Pustakawan Kanan bersama 16 orang staf serta 5 orang pelajar latihan industri.