Bengkel pengukuhan pakar rujuk kumpulan Inovatif & Kreatif (KIK)UiTM Bil 2 /2023 / Mariani Ali - Ali, Mariani (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2023)
Bengkel pengukuhan pakar rujuk kumpulan Inovatif Kreatif (KIK) UiTM bil. 2/2023 telah diadakan pada 23 Oktober 2023 di bilik seminar Perpustakaan Tun Abdul Razak 1, UiTM Shah Alam