Majlis Sanjungan Budi Kilauan Bakti - Zuber, Noor Azmah (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2023)
Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA) telah mengadakan majlis makan malam Sanjungan Budi Kilauan Bakti bagi meraikan YBhg. Prof. Datuk. Dr. Hajah Roziah Mohd Janor yang telah pun bersara pada 12 Oktober yang lalu.