Majlis kemuncak bulan inovasi dan kualiti UiTM 2023 / Noor Sazila Md Sarip - Md Sarip, Noor Sazila (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2023)
Majlis kemuncak bulan inovasi dan kualiti UiTM 2023.