IQRA' Buletin Perpustakaan Tun Abdul Razak Bil.1/2023 Januari / Perpustakaan Tun Abdul Razak - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Januari 2023.