IQRA' Buletin Perpustakaan Tun Abdul Razak: Bil.3/2023 Mac / Perpustakaan Tun Abdul Razak - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Bahagian Korporat dan Kolaborasi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Mac 2023.