Ke dasar sebelum tersasar / Noraziah Mohd Amin - Mohd Amin, Noraziah (Academy of Language Studies, 2025)
Kau memujanya melangit tinggi bagai sebutir bintang cantik itu hanyalah sekeping daging membalut tulang yang pasti jua hilang Dimamah perut bumi di persemadian abadi tika ulat-ulat dan cacing-cacing mengunyah lalu menjadi debu dan bersatu dengan tanah Pujaanmu mereput sudah begitu dirinya berubah Setelah dunia ditandai noktah