Layang-layang / Noraziah Mohd Amin - Mohd Amin, Noraziah (Academy of Language Studies, 2025)
Layang-layang, terbanglah. walau ke mana angin mcmbawamu, melewati gunung. menjenguk desa, menegur bendang, menyapa ladang. melambai hutan, menyentuh awan. Di atas mengintai mentari. di bawah menjeling bumi, angin membawa tubuhmu pergi...