Projek SHINE: mengukir harapan dan komitmen UiTM terhadap komuniti istimewa setempat / Noor Azli Affendy Lee and Nur Fatin Shahmina Mohd Fauzey - Affendy Lee, Noor Azli; Mohd Fauzey, Nur Fatin Shahmina (Academy of Language Studies, 2025)
Inisiatif khidmat masyarakat memainkan peranan penting dalam mengeratkan hubungan antara institusi pendidikan dan komuniti setempat Universiti Teknologi MARA Cawangan Pulau Pinang (UiTMCPP) melalui Kelab Budi Penyayang (KBP) dan Akademi Pengajian Bahasa (APB) telah melaksanakan projek “Sinar Harapan Initiatives for Narrative Empowerment" (SHINE). Projek ini bertujuan memberi impak positif kepada rumah kebajikan angkat baharu KBP, iaitu Sekolah Sinar Harapan di Bukit Mertajam.