IQRA': Buletin Perpustakaan Tun Abdul Razak bil.1/2024 Januari / Perpustakaan Tun Abdul Razak - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2024)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Januari 2024.