Buletin Komuniti UiTM Sarawak: Sinergi Lestari: Isu 1 / Jan - Jun 2024 - Bujang, Azlina; Abdullah, Nur Afeqah; Abang Yakup, Abang Mohd Farizan; Johari, Aiza; Aidit, Nur Aziela; Sulaiman, Sharin (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Sarawak, 2024)
Alhamdulillah, dengan penuh rasa syukur kepada Allah SWT, kami mempersembahkan edisi terbaru Buletin Komuniti UiTM Sarawak: Sinergi Lestari dengan tema “Memperkasa Komuniti: Komitmen UiTM Sarawak terhadap Matlamat Pembangunan Mampan melalui Penglibatan Aktif”. Buletin ini dikeluarkan oleh PTAR UiTM Cawangan Sarawak dan bertujuan untuk memaparkan serta mengupas inisiatif dan usaha warga UiTM Cawangan Sarawak dalam mencapai matlamat pembangunan mampan, terutamanya melalui penglibatan aktif dalam komuniti. Saya ingin merakamkan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih kepada pihak pengurusan UiTM Cawangan Sarawak di atas sokongan padu dan kepercayaan yang diberikan. Tanpa kerjasama dan dedikasi daripada semua pihak, penerbitan buletin ini tidak mungkin dapat direalisasikan. Melalui edisi pertama ini, kami berharap buletin ini dapat memberikan manfaat yang signifikan kepada warga kampus serta masyarakat umum. Kami percaya bahawa dengan penglibatan aktif dan komitmen yang berterusan, kita mampu bersama-sama mencapai matlamat dan hala tuju yang diharapkan. Selamat membaca dan semoga segala informasi yang dipaparkan dapat memberi inspirasi dan manfaat kepada semua.