Jelma by Bold pamer cetusan idea kreatif pelajar UiTM Puncak Alam - UiTM, Pejabat Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan & Inovasi) (UiTM, 2024)
News and activities Office of Deputy Vice-Chancellor (Research & Innovation) Mac 2024.