Perkongsian ilmu bersama pihak industri: rekabentuk sistem rawatan air sisa / Salina Alias and Amir Khomeiny - Alias, Salina; Ruslan, Amir Khomeiny (Unit Penerbitan PKAPP, 2024)
Pada 12 Jun 2023 telah berlangsung sesi perkongsian ilmu bersama pihak industri berkenaan rekabentuk sistem rawatan air sisa bagi subjek Rekabentuk Infrastruktur Rawatan Air dan Air Sisa (CEW555) secara dalam talian. Pada sesi tersebut, seorang jurutera awam yang berkhidmat di Kementerian Pertahanan Malaysia, iaitu Ir. Ts. Akhtar Nurfitri bin Mat Zain telah dijemput bagi memberi penerangan sistem rawatan air sisa bagi pelajar-pelajar semester 8 yang mengambil kursus berkenaan. Ir. Ts. Akhtar Nurfitri yang kini dipinjamkan ke Kementerian Pertahanan dari Jabatan Kerja Raya mempunyai pengalaman yang luas dalam merekabentuk sistem rawatan tersebut. Beliau turut terlibat secara aktif memberi seminar dan kursus pendek dalam bidang berkenaan.