Program perkongsian ilmu subjek analisis struktur / Nor Hafida Hashim Daliah Hasan … [et al.] - Hasan, Nor Hafida Hashim Daliah; Endut, Mohd Zaini; Imran, Nik Farhanim; Juhari, Ir. Nurjuhanah (Unit Penerbitan PKAPP, 2024)
Pihak Jabatan Teknologi Awam Kolej Vokasional Seberang Perai telah mengadakan Kursus Asas Analisis Struktur pada 17 & 18 Julai 2023 (Isnin & Selasa) dari jam 9.00 pagi hingga 4.30 petang di Frog Classroom, Kolej Vokasional Seberang Perai. Kursus ini disertai oleh 2 orang pensyarah dan 20 orang pelajar yang bertujuan untuk memberi pendedahan kepada peserta mengenai prinsipprinsip asas dalam analisis struktur serta aplikasi-am aplikasi perisian terkini dalam bidang ini. Kursus ini merupakan inisiatif untuk meningkatkan kecekapan dan pengetahuan dalam bidang analisis struktur di kalangan pensyarah dan pelajar Kolej Vokasional Seberang Perai.