Audit dalam: jaminan kualiti akreditasi program akademik / Masyitah Md Nujid … [et al.] - Md Nujid, Masyitah; Senin, Syahrul Fithry; Abdullah, Mohd Sofian; Hambali, Satira; Abdul Wahab, Kamsiah; Tey, Li Sian; Ng, Wen Kuan; Kamarudin, Faizah; Raja Mohd Noor, Raja Nor Husna (Unit Penerbitan PKAPP, 2024)
Menurut laman sesawang (https://internalaudit. utm.my), audit dalam berfungsi untuk menambahbaik operasi dan pengurusan fungsi sesebuah unit atau organisasi. Unit Audit program ijazah CEEC221 di Pengajian Kejuruteraan Awam, UiTM Pulau Pinang (PKA UiTMCPP) berfungsi menguruskan semakan fail kursus ijazah CEEC221 dan menjalankan audit kendiri mengikut senarai semak yang digunapakai di peringkat kampus.