Program Jelajah Kasih P'CES / Ts Fairus Azwan Azizan and Ts Zanariah Abd Rahman - Azizan, Fairus Azwan; Abd Rahman, Zanariah (Unit Penerbitan PKAPP, 2024)
Pada 2 Disember 2023 yang lalu, telah berlangsungnya satu program khidmat masyarakat CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY (CSR) di Maahad Tahfiz Akademi Al-Quran As-Syamil (AQSA), Taman Sejahtera, Bukit Mertajam, Pulau Pinang. Program ini melibatkan pelajar ahli kelab Penang Civil Engineering Student's Society (P'CES) PPKA UiTM cawangan Pulau Pinang, kakitangan syarikat THB Maintenance Sdn. Bhd. dan juga staf dan pelajar Maahad Tahfiz Akademi Al-Quran As-Syamil (AQSA). Seramai 36 orang ahli kelab P'CES dan juga 15 orang kakitangan pihak syarikat THB Maintenance Sdn. Bhd. terlibat dalam program ini, dengan menjadikan jumlah keseluruhan adalah 90 peserta.