Knowledge Transfer Program on Bitumen Quality Quantification: bersama staf THB Maintenance Sdn. Bhd. / Ir. Ts. Noraziyan Abd Aziz, Juliana Idrus and Dr. Anas Ibrahim - Abd Aziz, Noraziyan; Idrus, Juliana; Ibrahim, Anas (Unit Penerbitan PKAPP, 2024)
Pada 13 September 2023, terdapat satu program “Knowledge Transfer Program on Bitumen Quality Quantification” antara Pengajian Kejuruteraan Awam (PKA) dan pihak industri THB Maintenance Sdn. Bhd. (THBM). Program latihan ini dijalankan sebagai salah satu bengkel berterusan untuk peningkatan kemahiran kepada kakitangan THBM dalam pengendalian alat-alat ujikaji yang berkaitan dengan ujian kualiti ke atas bitumen. Program ini dilihat sebagai satu aktiviti yang sangat bermanfaat dalam membantu meningkatkan kefahaman kakitangan THBM terutamanya semasa berdepan dengan situasi sebenar di tapak. Latihan ini dapat memberi gambaran kepada kakitangan THBM tentang kepentingan ujikaji kualiti bitumen di makmal sebelum ianya dapat diaplikasi di lapangan.