P’CES Clubhouse 2023 (Program kepimpinan P’CES PPKA UiTMCPP dan USR bersama penduduk/masjid di Pulau Pangkor, Perak) / Ts Fairus Azwan Azizan, En Zaini Endut and Ts Zanariah Abd Rahman - Azizan, Fairus Azwan; Endut, Zaini; Abd Rahman, Zanariah (Unit Penerbitan PKAPP, 2024)
Pada 24 November 2023 sehingga 26 November 2023 telah berlangsungnya satu program untuk ahli kelab Penang Civil Engineering Student’s Society (P’CES) iaitu P’CES Clubhouse bertempat di Pulau Pangkor, Perak. Program ini disertai oleh seramai 28 pelajar Pengajian Kejuruteraan Awam, UiTM Cawangan Pulau Pinang yang semuanya adalah di kalangan ahli kelab ini sendiri dan 2 orang pensyarah pengiring iaitu Ts Fairus Azwan Azizan dan En Zaini Endut. Program ini adalah program kepimpinan dan khidmat komuniti dan dilaksanakan bertujuan untuk menajamkan sifat kepimpinan di kalangan para ahli dan juga meningkatkan jatidiri setiap ahli tersebut. Aktiviti dijalankan pada hari pertama program. Di samping itu juga, pada hari kedua, diadakan aktiviti pembersihan kawasan pantai pada waktu pagi. Pada waktu tengahari dijalankan lawatan rapat kasih iaitu sesi beramah mesra bersama komuniti setempat dan penduduk di Kampung Tengah, Pulau Pangkor.