Majlis Apresiasi Penang International Invention, Innovation and Design Competition 2023 (PIID2023) / Hazrina Ahmad … [et al.] - Ahmad, Hazrina; Akbar, Nor Azliza; Abdul Hamid, Mohd Samsudin; Albar, Aniza; Abdul Karim, Nurulzatushima; Wan Salim, Wan Safizah; Hashim, Nor Hafida (Unit Penerbitan PKAPP, 2024)
Penang International Invention, Innovation and Design Competition 2023 (PIID2023) adalah anjuran bersama Unit Pengurusan Penyelidikan (RMU) dan Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (PPKA), UiTM Cawangan Pulau Pinang. PIID 2023 telah diadakan dengan tema “Energizing Sustainable Future Through Social Entrepreneurship & Innovation Technology”. Satu Majlis Apresiasi telah dijalankan bagi menghargai sumbangan yang telah diberikan oleh semua ahli jawatankuasa dan sukarelawan PIID2023. Seramai 100 orang telah hadir pada majlis tersebut yang telah berlangsung pada 21 Disember 2023 (Khamis) di Ballroom 1, The Light Hotel, Seberang Jaya.