Program cantas gagal bagi kursus ECS338 (Reinforced Concrete & Steel Design) / Daliah Hasan and Nurjuhanah Juhari - Hasan, Daliah; Juhari, Nurjuhanah (Unit Penerbitan PKAPP, 2024)
Program cantas gagal adalah salah satu inisiatif oleh pihak Pengajian Kejuruteraan Awam UiTM Cawangan Pulau Pinang sebagai nilai tambah kepada pengajaran dan pembelajaran bagi meningkatkan pengetahuan dan kemahiran pelajar terutamanya pelajar – pelajar yang lemah di dalam kursus berkenaan. Di samping itu, ia adalah langkah awal sebagai persiapan oleh para pelajar sebelum menghadapi ujian pertengahan semester dan peperiksaan akhir. Pada 25 November 2023 dan 21 Januari 2024 telah berlangsung program cantas gagal bagi kod kursus ECS338 di Dewan Kuliah Hotel (DKH) Universiti Teknologi MARA, Cawangan Pulau Pinang. Program ini telah dihadiri oleh 96 orang pelajar-pelajar Diploma Kejuruteraan Awam Universiti Teknologi MARA Cawangan Pulau Pinang berserta dua (2) orang pensyarah yang mengajar kod kursus tersebut sebagai fasilitator.