Lawatan sambil belajar ke tapak bina projek IBS di Georgetown / Hazrina Ahmad … [et al.] - Ahmad, Hazrina; Habulat, Afifudin; Abdul Hamid, Mohd Samsudin; Zakariah, Zulfairul; Goh, Lyn Dee (Unit Penerbitan PKAPP, 2024)
Pada 4 November 2023, satu lawatan sambil belajar telah diadakan bersama dengan 42 orang pelajar yang mengambil kursus CES525 (Principles of Prestressed and Precast Concrete Design). Lawatan ini telah dijalankan di Tapak Bina Projek Meroboh dan Membina Semula Bangunan Lembaga Buruh, Georgetown, Pulau Pinang. Projek ini adalah merupakan projek di bawah Kementerian Sumber Manusia. Lawatan ini adalah bertujuan bagi memberi pendedahan kepada pelajar berkaitan dengan perlaksanaan Industrialized Building System (IBS) and juga konkrit pra-tuang secara khusus.