IQRA': Buletin Perpustakaan Tun Abdul Razak bil.2/2021 Februari / Perpustakaan Tun Abdul Razak - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
IQRA': Buletin Perpustakaan Tun Abdul Razak melaporkan aktiviti perpustakaan sepanjang Februari 2021.